для м’ясних виробів
1 липня 2019 року Фрутаром Етол (Україна) передає товариству «Фрутаром Сейворі Солюшнз Україна» повноваження постачання продуктів IFF/Frutarom для м’ясопереробної промисловості »
суміші спецій, комплексні суміші спецій, екстракти спецій
білки рослинного, тваринного походження
для засолу м'ясної сировини, куттерування, сирокопчених ковбас, аналогових продуктів (сир, шпик), цільном'язових і реструктурованих м'ясних продуктів
Стартові культури
для ферментації і дозрівання сиров'ялених виробів, а також для пригнічення розвитку небажаної мікрофлори
термічно оброблені (процесні), аромати диму, натуральні
натуральні; харчові продукти, що виконують функцію барвника; синтетичні
антиоксиданти для запобігання прогіркання жирів і продовження терміну зберігання
клітковина для м'ясних продуктів; регулятори кислотності; консерванти; емульгатори, стабілізатори, гідроколоїди; підсилювачі смаку та аромату; ериторбат натрію, аскорбінова кислота