для м’ясних виробів

білки рослинного, тваринного походження

для засолу м'ясної сировини, куттерування, сирокопчених ковбас, аналогових продуктів (сир, шпик), цільном'язових і реструктурованих м'ясних продуктів

Стартові культури
для ферментації і дозрівання сиров'ялених виробів, а також для пригнічення розвитку небажаної мікрофлори

термічно оброблені (процесні), аромати диму, натуральні

натуральні; харчові продукти, що виконують функцію барвника; синтетичні

антиоксиданти для запобігання прогіркання жирів і продовження терміну зберігання

клітковина для м'ясних продуктів; регулятори кислотності; консерванти; емульгатори, стабілізатори, гідроколоїди; підсилювачі смаку та аромату; ериторбат натрію, аскорбінова кислота